Hoe mogen we je helpen?
We zijn voor je bereikbaar via:
Mauritslaan 97
6161 HS Geleen
046-4262747 info@4you-adviesgroep.nl +31646499462
Voor autowijzigingen, schades en andere spoedzaken zijn wij ook buiten kantooruren bereikbaar op ons vaste telefoonnummer. In het voicemail bericht hoort u het dienstdoende mobiele telefoonnummer.

DISCLAIMER

Met het bezoeken van de website 4you-adviesgroep.nl aanvaardt u de volgende voorwaarden:

  1. Ondanks het feit dat deze website - waaronder de homepage en de onderliggende pagina's - voortdurend met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt samengesteld kan het toch voorkomen dat uit de website en de achterliggende pagina's problemen voortvloeien.
  2. 4You Adviesgroep en haar werknemers zijn echter niet aansprakelijk voor onjuiste en/of onvolledige informatie op de website: 4you-adviesgroep.nl . Hetzelfde geldt voor het bestaan van virussen en/of - andere - schadeveroorzakende programmatuur binnen de website 4you-adviesgroep.nl. 4You Adviesgroep is evenmin aansprakelijk voor 'schadeveroorzakend' gebruik van de website.
  3. Aan deze website zijn - door middel van links - websites van anderen verbonden om aanvullende informatie te verstrekken. 4You Adviesgroep en haar werknemers zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de op deze wijze met haar website verbonden websites.   
  4. 4You Adviesgroep heeft het recht om - de inhoud van - de website geheel of gedeeltelijk te wijzigen of te verwijderen.
  5. Het bezoeken van deze website wordt uitsluitend beheerst door Nederlands recht. De absoluut bevoegde rechter in het arrondissement waar Geleen onder valt heeft rechtsmacht en is uitsluitend bevoegd kennis te nemen van direct of indirect uit het bezoek aan de website 4you-adviesgroep.nl voortvloeiende geschillen met 4You Adviesgroep.
  6. 4You Adviesgroep heeft het recht om de in deze disclaimer genoemde voorwaarden geheel of gedeeltelijk in te trekken, te wijzigen en/of aan te vullen. Van deze voorwaarden afwijkende voorwaarden gelden uitsluitend nadat deze schriftelijk door 4You Adviesgroep zijn aanvaard.

 

Geleen, november 2020.