Traksi taxiverzekering ook voor Limburgse taxibedrijven beschikbaar via eigen adviseur 4 You adviesgroep

Eerlijke premies voor professionele taxichauffeurs!

 

 

 

De premies voor het verzekeren van taxi’s rijzen al jaren de pan uit. Dat komt doordat een klein deel van de taxichauffeurs het niet zo nauw neemt met professioneel rijgedrag. De goeden lijden onder de kwaden. Dat vinden ze bij Traksi niet eerlijk. Daarom bieden zij als eerste en enige aanbieder in Nederland de rijgedrag-afhankelijk premie voor je taxiverzekering. Zij belonen het vakmanschap van de professionele taxichauffeur met een lagere premie. Dat is wel zo eerlijk.

 

Traksi gebruikt technologie in het taxivoertuig om het rijgedrag van de taxichauffeur te monitoren en te voorspellen. De premie voor de taxiverzekering wordt maandelijks aangepast aan het rijgedrag en schadeverloop. Zo heb je als taxichauffeur met goed rijgedrag invloed op de hoogte van de maandpremie. Taxibedrijven, vlooteigenaren en zelfstandige werkende taxichauffeurs besparen op hun verzekeringspremie doordat Traksi goed rijgedrag en vakmanschap van taxichauffeurs beloont met een lagere premie. Dit stimuleert veilig en verantwoord rijgedrag. Dat bespaart ook op onderhoud en brandstofkosten en is positief voor verkeersveiligheid en het milieu. De taxiverzekering van Traksi verbetert daarmee het imago van de hele taxibranche. Om het rijgedrag te kunnen meten, zetten ze slimme technologie en camera’s in. Dat zorgt voor een veilig en vertrouwd gevoel, bij chauffeur én klant. Veel taxiverzekeraars zijn gestopt met het aanbieden van taxiverzekeringen. De afgelopen jaren zijn de premies fors verhoogd. Er zijn diverse taxicontracten opgezegd waardoor bedrijven en chauffeurs alleen nog tegen zeer hoge premies bij de Vereende terecht konden.

 

Als specialist in taxi verzekeringen heeft 4 You Adviesgroep nu ook de mogelijkheid om taxiverzekeringen van Traksi aan te bieden.

 

Traksi kent de volgende mogelijkheden:

 • Keuze tussen WA en WA volledig Casco
 • Een verhaalservice en een ongevallen inzittendenverzekering met een verzekerd bedrag van € 10.000,- bij overlijden en € 40.0000,- bij blijvende invaliditeit zijn standaard meeverzekerd.
 • Het eigen risico bij WA schades is € 750,- en bij Casco schades € 1500,- en bij ruitvervanging foor een aangesloten hersteller € 250,-

 

Wat zijn de belangrijkste voorwaarden:

 • Voertuig wordt gebruikt als taxi en het taxibedrijf heeft hiervoor de vereiste vergunning;
 • TX-keurmerk of vergelijkbaar gemeentelijk keurmerk; heb je geen keurmerk neem dan toch contact op. Hiervoor hebben wij een goedkope oplossing.
 • Inbouw van telematica (meetinstrument) en camera’s in de taxi;
 • Bestuurder is 22 jaar of ouder;
 • Het aantal schadevrije jaren is 0 of hoger.

 

Om een TRAKSI Taxiverzekering te kunnen afsluiten dient u rekening te houden met:

 • De inbouw: de kosten van inbouw van de meetapparatuur en 2 camera's bedraagt eenmalig € 225,- exclusief btw.
 • De borgsom: deze bedraagt € 750,- ineens.
 • Het abonnement meetapparatuur: de maandelijkse kosten bedragen € 40,- exclusief btw per maand.
 • Voor starters: privé opgebouwde schadevrije jaren worden overgenomen.

 

Wil je graag een offerte. Mail dan naar info@4you-adviesgroep.nl het kenteken, meldcode, de gewenste dekking en de schadevrije jaren, wij nemen contact met je op en maken een scherp voorstel voor je. Uiteraard kun je ook telefonisch met ons contact opnemen op tel. 046-4262747.

Maak hier een complete hypotheekberekening:
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen?
meer informatie
Hypotheekrente nu al vanaf: (En bekijk de actuele rentes)
meer informatie